26. heinäkuuta 2017

Pikkusininen


Tämä sininen mekko on aieminkin vilahtanut instagramin puolella. Sain tämän valmiiksi jo kevättalvella, mutta on kiva esitellä näitä vanhempiakin onnistuneita vaatteita. Muutaman jutun tekisin tässä nyt ehkä hieman erilailla, esimerkiksi en jättäisi muotolaskoksia rinnan alapuolelta avoimeksi ja olisin jatkanut vetoketjua alemmas. Pelkään että mekko ratkeaa aina kun puen sitä päälle. Mutta tykkään tästä silti paljon! Tää malli on mun suosikki mekkomalleja, istuva, skater-dress tyylinen lyhythihainen ja runsas helma.



Muokkasin tämän muutamasta jo olemassaolevasta mekkokaavasta, se taisi olla eka kokeiluni kaavanmuokkauksesta. Hermot meinas mennä kun aloin suoraan leikkaamaan ja ompelemaan kallista kangasta vain huomatakseni että yläosasta tuli ensin liian pieni ja huonosti istuva. Aargh! No opinpahan ensin kasailemaan mallikappaleen jostain halvemmasta jämäkankaasta jotta vältyttäisiin epämieluisilta sattumilta.
Tykkään tästä kankaasta kovasti, ilmesesti se on jotain italialaista paitakangasta. Harmi että se ei oikein kestä vettä ja täytyy aina pestä hellästi käsin. Eli tästä tuli nyt juhlamekko kankaan puolesta. Tulispa juhlii!

Ps. En tiedä mitkä bileet mun hiuksilla on meneillään näissä kuvissa.
Pps. Mitäs tykkäätte?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti