25. elokuuta 2017

Camas

 Vaikka tulevan syksyn muotiväri on punainen, itse olen tällä hetkellä mieltynyt sinisen ja vihreän eri sävyihin. Kuten jo aiemmin vähän mainitsinkin, koitan rakentaa tälle syksylle toimivaa kapsulivaatekaappia ja tässä uusin tulokas! Thread Theoryn Camas -paidan kaava on ollut mulla jo jonkin aikaa mutta en ole saanut valmiiksi itseä miellyttävää lopputulosta paitsi vasta nyt.
Oli ihanaa päästä ompelukoneen äärelle pitkän tauon jälkeen ja paita syntyikin parissa päivässä. Käytin Japanista raahaamaani sinivihreää kukkakangasta, se tuntui mukavan raikkaalta kaikkien kesän sinisten ompelutöiden jälkeen.



Tämä malli on mukavan rento ja arkinen, tuntumatta kuitenkaan liian nukkavierulta ja menee helposti farkkujen tai hameen kaveriksi. Täytyy vielä tehdä pari lisää!
Alunperin kaava on suunniteltu trikookankaille, mutta itse tykkään enemmän tavallisesta vaatetuskankaasta. Kaavaa piti muokata vähän koska tämä kangas ei veny, tästä tuli silti oikein hyvä. Pientä ryppyyntymistä selkeästi havaittavissa vaikka silitin paidan kun sain sen valmiiksi. Raah! No päällä sitä ei onneksi huomaa niin helposti.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti