21. marraskuuta 2017

Alkutalven inspiraatiota

Kylmä, harmaa, märkä ja sateinen, siinäpä Suomen alkutalvi hyvin tiivistettynä. Ainainen valittaminen on helppo tie, mutta vaatii enemmän taitoa löytää jotain kaunista ja inspiroivaa kaiken synkkyyden keskeltä. Syksy ja alkutalvi on itselleni ehkä kaikista inspiroivinta aikaa kun saa pukeutua kunnolla kerroksiin ja snuglailtaviin neuleisiin eikä tarvitse miettiä muistiko sheivata säärikarvat tai näyttääkö liian kalpealta. Kerrankin saa rypeä melankoliassa ja tummissa väreissä ilman että kukaan kyseenalaistaa mielenterveyttä. 
Itse kaipaan tällä hetkellä juurikin niitä pehmeitä neuleita ja lämpöä, kerrospukeutumista, naisellisia hameita ja ennen kaikkea laatua ja käytännöllisyyttä. Omassa elämässäni ei ole oikein tilaa korkokengille ja pikkulaukuille vaikka ne niin kivoja ovatkin. 
Olen suunnitellut omaa toimivaa kapsulivaatekaappia jo hyvän aikaa ja Pinterest on toiminut oivana apuna luodessa mood boardeja sekä tutkiessa omaa tyyliä ja mieltymyksiä. Mulla oli pitkään vaihe, etten oikein tiennyt mistä pidän eikä mikään vaatekappale tuntunut yhtään omalta tai merkitykselliseltä joka osaltaan varmaan johti siihen, että halusin alkaa ompelemaan itse vaatteeni. Tämä syksy on kuitenkin ollut järkyttävän kiireinen eikä aikaa ole juuri jäänyt ompeluun joten suuret suunnitelmani kaiken itse tekemisestä ovat osoittautuneet hieman epärealistisiksi. 
kuvat: Pinterest








Suunnitelmista takaisin inspikseen. Sininen, valkoinen ja harmaa ovat olleet luottovärini jo vaikka kuinka monta vuotta mutta nyt ne ovat alkaneet yksinään tuntumaan vähän kalseilta ja tylsiltä. Nyt syksyllä viininpunainen ja tummanvihreä ovat hiipineet salaa suosiooni ja tuovat vähän lämpöä arkeen. Haluaisin löytää enemmän kivoja vihreitä kankaita, se on ollut tähän mennessä mission impossible! 
Siinä hieman inspisfiiliksiä tältä vuodenajalta, itse haluaisin jo päästä ompelukoneen ääreen toteuttamaan kaikki miljoona visiotani. Tällaisten inspiskollaasien kokoaminen on aina mukavaa kun saa hieman organisoitua päänsä sisältöä ja sivussa voi myös tutustua muiden tekemiin kollaaseihin ja fiiliksiin. Millaisia inspiksiä siis tuleva talvi herättää teissä vaatetusrintamalla? 

Translation:
Feeling inspired by cold, grey, wet and rainy early Finnish winter. Snuggly sweaters, warm(-ish) colors and melancholy. How does winter inspire you?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti